Piškotki

O politiki piškotkov

Piškotke uporablja večina spletnih mest za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. So priročno sredstvo za ohranjanje sveže in primerne vsebine, ki je v skladu z interesi in preferencami uporabnikov spletnih mest. Razlog za uporabo piškotkov na našem spletnem mestu je njihova lastnost, da lahko shranjujejo podatke o posameznih spletnih straneh (podrobnosti o njenih prilagoditvah), zbiranju različnih statistik in navedb spletnega uporabnika - saj se lahko le z njimi spremlja pogostost obiskovanja določene vsebine na spletnih straneh. Z uporabo piškotkov ocenjujemo učinkovitost zasnove spletnega mesta ter tudi ustreznost vsebine na podstraneh.

Onemogočanje piškotkov

S prilagoditvijo nastavitev svojega brskalnika lahko preprečite shranjevanje piškotkov ali pa odstranite tiste, ki so že shranjeni. Pomoč za prilagoditev svojih nastavitev najdete na spletni strani svojega brskalnika, ki ga uporabljate. Ne pozabite, da lahko onemogočanje piškotkov ob obisku spletne strani povzroči, da ena ali nobena od funkcij spletne strani ne bo delovala pravilno.

Če se želite pritožiti v zvezi z našo obdelavo vaših osebnih podatkov, lahko vedno stopite v stik z nami prek naslednjega e-poštnega naslova hello@magic-planner.com. Če z našim odgovorom ne boste zadovoljni, brez oklevanja vložite pritožbo pri pristojnem organu za varstvo podatkov.

Uporabljeni piškotki

Pri tej poizvedbi o piškotkih dne 18/05/2018 so bili najdeni le naslednji sledilni piškotki. Klikni tukaj za celotno poročilo.

Spremembe politike zasebnosti

Vse bodoče spremembe naše politike zasebnosti bomo objavili na tej podstrani. Prosimo, da za kakršnekoli posodobitve ali spremembe redno preverjate našo politiko zasebnosti.

Upravljavec piškotkov

Web 8, Josip Rajković s.p.
Zelena pot 3, 1241 Kamik
Slovenija

Za FIT lajf

Izdelki v kolekciji 6

Izdelki v kolekciji 12

Izdelki v kolekciji 12