O nas

Organizacija me je...rešila.

Poznaš tisti občutek, ko delaš cele dneve, na koncu pa nimaš pravzaprav nič konkretnega za pokazati? S tem sem se, kot mnogi drugi, soočala celo življenje. Dokler nisem resno začela uporabljati rokovnikov - morda kontradiktorno v 21.stoletju, a nekaj pristnega je uporabljati papir in svinčnik namesto pametnega telefona.

Nujnost je skozi leta zrasla v pravo malo obsesijo, dokler nisva v lanskem letu s partnerjem prevzela vajeti Magic Planner-ja. Danes čas preživljam v ustvarjanju rokovnikov za različna področja v življenju: pred kratkim sem izdala FIT planer, kateri mi je (v začetni, bolj okrnjeni podobi), pomagal pri okrevanju, kmalu pa bo luč sveta ugledal še finančni planer.

Vso proizvodnjo sva iz večjih tiskarn preselila v našo manjšo domačo delavnico, ekipi dveh pa se je pridružil še tretji član: moj oče, ki vsak rokovnik skrbno izdela sam 💛

Hvala vsaki (in vsakemu, seveda) za podporo in zaupanje, saj brez vas ne bi mogla delati tega, kar sem si vedno želela - pomagati drugim pri doseganju najboljše verzije sebe.


Tjaša & ekipa

Ekipa

Idejni vodja & deklica za vse :)

Tjaša Jereb

Lastnik & glas razuma

Josip Rajković

Mojster za vse & vodja proizvodnje

Matjaž Jereb